Autokisker.hu    E-mail: Jelszó: | Regisztráció | Jelszó emlékeztető

Képek

Aki nem ismerné, a tisztán elektromos luxusautó egy soha nem látott csoda. Négy kereke van és motor hajtja, tehát autó, de amúgy nagyon egyedi túlmutat a hagyományos értelemben vett autókon. Gyorsulása káprázatos 0-100 Km/órára 4,4 másodperc alatt gyorsul.

A 300 modell, a Stuttgart bemutatott utáni első frankfurti IAA-n 1951-ben, kivételes autó, amely a hagyomány az úgynevezett "Nagy Mercedes" kapcsolódik az 1930-as és a lakosság tapsot váltott, mivel csak a győzelem a nemzetközi sportesemény . Az érzés "Mi vissza" testesült meg a Mercedes 300, mint bármely más autó. Különösen, ha Konrad Adenauer, az első kancellárja a Német Szövetségi Köztársaság, a Mercedes 300 emelkedett a hivatalos állami limuzin. Ez volt a legjobb alapot a globális export siker.

A könnyű sportkocsi története 1979-ig vezet vissza. Ekkor vitték papírra az első terveket, akkor még P729 LWS fedőnéven. Több mint 10 év kellett, hogy a skiccekből valóság legyen. Az MX-5 1989-ben mutatkozott be a Chicago-i autókiállításon, kirobbanó sikerrel. 1998-ig majdnem változatlanul gyártották, ekkor mutatkozott be második változata, melyen a legszembetűnőbb változtatás, hogy megszabadultak a sokaknak oly kedves pislogó lámpáktól, viszont végre kemény hátsó szélvédőt kapott.

Elérhetőség
Keresés
Gyártmány:
Modell:
Üzemanyag:
Ár:
 - 
Évjárat:
-
Hirdető:

Autókról
Mercedes-Benz 300 (Adenauer)

Autósiskolák
Autós szervízek
Márkakereskedők
Lízing cégek
Képek
Média partnerek
Hirdetések
Bemutatkozás | GYIK | Médiaajánlat | Elérhetőségünk | Szolgáltatási szerződés

Weboldalt készítette: Palásti web Kft